Recomandări pentru tratamentul dependenței de tutun

Informațiile furnizate în acest ghid vă vor ajuta să înțelegeți beneficiile renunțării la fumat sau ale reducerii cantității de tutun pe care o utilizați, să determinați motivele pentru care vă puteți lasa de fumat și să învățați cum să faceți față nevoii de a fumat dacă vă pregătiți să renunțați acum. sau în viitor.

În plus, aceste îndrumări:

  • te învață cum să faci față nevoii de a fuma;
  • ajuta la planificarea renunțării la fumat;
  • explicați la ce să vă așteptați după renunțarea la fumat;
  • vă ajută să obțineți sprijin de la prieteni și familie;
  • te învață cum să faci față nevoii de a fumat și simptomelor renunțării la nicotină;
  • să vă ofere sfaturi despre cum să rămâneți nefumător după ce vă lăsați de fumat.

Despre programul MSK de tratare a tutunului

Puteți renunța la fumat pur și simplu urmând aceste îndrumări, dar majoritatea oamenilor vor beneficia de consultarea unui specialist specializat în tratamentul dependenței de tutun și luarea de medicamente. Programul de tratare a tutunului de la Memorial Sloan Kettering (Programul de tratare a tutunului Memorial Sloan Kettering (MSK)) este specializat în ajutorarea pacienților cu cancer, a supraviețuitorilor de cancer și a familiilor acestora. Înțelegem dificultățile asociate cu renunțarea la fumat la o persoană care se confruntă simultan cu stresul de a fi diagnosticată cu cancer, de a trata boala și de a se teme de o recidivă (re-dezvoltarea cancerului).

Programul MSK de tratare a dependenței de tutun oferă linii directoare pentru utilizarea sigură și eficientă a medicamentelor care să vă ajute să renunțați la fumat (de exemplu, terapia de înlocuire a nicotinei, NRT, bupropion).[Zyban®] , și vareniclină[Chantix®] ), consiliere și sprijin permanent pentru oricine dorește să se lase de fumat sau se gândește la asta. În plus, vă putem recomanda și alte servicii de asistență la MSK și în comunitatea dvs.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required