Cine este mai ușor să slăbească?

De ce cineva slăbește repede, iar cineva nu.
Astăzi vom vorbi cu tine pe un subiect atât de important, care dintre pacienți este cel mai ușor de slăbit.

În primul rând, acestea sunt femei care au devenit mame în urmă cu un an sau doi. După nașterea unui copil, în primii doi ani este mult mai ușor pentru o femeie să ajungă în forma dorită. De fapt, există mulți factori – atât faptul că fondul hormonal este normalizat, cât și faptul că starea de sarcină fiziologică s-a încheiat și toată natura este de partea femeii și cea mai rapidă întoarcere a ei la un zvelt, „pre-însarcinată” poziţie. Condiția prealabilă pentru începerea muncii este încheierea alăptării. Nu este nimic mai necesar pentru formarea sănătății bebelușului decât laptele matern. Dar, dacă din anumite motive GW este imposibil și ginecologul a dat voie pentru pierderea în greutate, atunci este mai bine să nu amânați soluția acestei probleme în cutia îndepărtată. De asemenea, la sfârșitul perioadei GW, când au fost introduse toate alimentele complementare specifice vârstei și nu este nevoie să continuați GW, nu ar trebui să amânați decizia de a deveni slabă pentru mai târziu. Principalul lucru aici este să faceți totul la timp – să nu alergați pentru o soluție la problema excesului de greutate chiar din spital și să nu amânați soluția acestei probleme până când copilul ajunge la majoritate.

În al doilea rând, aceștia sunt bărbați. Reprezentanții sexului puternic sunt mult mai norocoși, iar rata lor de pierdere în greutate este destul de mare. Desigur, există o diferență de fiziologie, dar și aspectele psihologice joacă un rol important. Bărbații de multe ori nu intră în analiză și căutare nesfârșită de compromisuri, nu conduc dialoguri interne cu ei înșiși, ci pur și simplu urmează recomandările, strict conform instrucțiunilor. Și, după cum știți, punerea în aplicare a tuturor recomandărilor sau a cât mai multor dintre ele duce la o pierdere în greutate rapidă și confortabilă.

În al treilea rând, aceștia sunt oameni înalți. Femeile a căror înălțime este mai înaltă de 170 cm și bărbații mai înalți de 180 cm Chiar și primele kilograme pierdute devin evidente vizual. Cu fiecare nouă zi, cu fiecare săptămână, cu fiecare lună, o persoană devine mai în formă, mai zveltă și mai zveltă. Reacția celorlalți nu va întârzia să apară. Privirile încântate și complimentele, desigur, dau forță și energie nouă pentru a merge mai departe către obiectivul prețuit.
În al patrulea rând, acestea sunt femei sub 30 de ani și peste 45 de ani. Majoritatea se încadrează în aceeași categorie atunci când, odată cu scăderea în greutate, organismul produce „hormoni ai fericirii”, care poate să fi lipsit în viața de zi cu zi. Acesta este un stimulent imens pentru schimbări, nu numai interne, ci și externe. Primind un impuls emoțional intern, femeile găsesc adesea resurse pentru a-și îmbunătăți viața personală, pentru a stăpâni noi specialități, a avea copii sau alte oportunități necesare care să-ți îmbunătățească calitatea vieții.

Deci asta este. Dar, dacă nu te încadrezi în nicio categorie, iar pierderea în greutate este un moment real pentru tine, atunci acesta nu este un motiv să fii trist. În următoarea postare, ne vom gândi cu siguranță cum să devenim slim pentru tine.

Sursa: stroinye74.ru

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required